Info lasereista

TÄYTETTY LASERKASETTI:
Tyhjä laserkasetti voidaan pelkästään täyttää uudelleen, jolloin kasettiin ei vaihdeta ns. kuluvia osia, kuten rumpua. Kasetti täytetään tyyppikohtaisilla jauheilla. Kasetin tulostusjälki täytyy olla ennen täyttöä hyvä, ei raitaa tai pilkkuja. Tällöin täytetty kasetti antaa täytettynäkin hyvän tulostusjäljen. Täytetyn laserkasetin laatua ei pysty takaamaan, koska täytön yhteydessä ei näe kasetin kuluvien osien kuntoa.  Siinä vaiheessa kun, kasetti alkaa tehdä huonoa jälkeä suositellaan uuden uusion tai alkuperäisen hankintaa.  Täyttöhinta laserkasetille on edullinen, mutta ei takuuta. Meidän valikoimaan ei kuulu täyttökasetit!!

UUSIOITU LASERKASETTI:
Uusioitu laserkasetti on täysin uutta vastaava. Kasettiin on uusioinnin yhteydessä vaihdettu kaikki kuluvat osat, puhdistettu, tarkastettu ja testattu. Laserkasetin voi yleensä täyttää n. 3 kertaa. Laadusta riippuen enemmänkin, kun kuluvat osat vaihdetaan.  Uusioiduilla laserkaseteilla on laatu- ja vaihtotakuu koko elinajan. Uusioidun laserkasetin hinta on alkuperäistä edullisempi.

TARVIKEKASETTI
Uusioitu tai ei uusioitu. Kasetti valmistetaan yleensä tarvikerunkoon tai kierrätys runkoon.

ALKUPERÄINEN LASERKASETTI:
Alkuperäiset laserkasetit ovat tulostinvalmistajien tuotemerkeillä varustettuja laserkasetteja. Alkuperäisen laserkasetin hinta on korkein.